Skip to content

UniCafen ravintolat ja koronavirustilanteen aiheuttamat vaikutukset

Miten koronavirustilanne vaikuttaa UniCafeseen? Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tiedot ravintoloidemme toimintaa koskien.

UniCafet avautuvat vaiheittain

Palvelemme asiakkaitamme kaikilla kampuksilla, avoinna ovat UniCafe Biokeskus, Chemicum, Meilahti, Porthania sekä Serpens, 24.8. avautuvat Olivia sekä Well Kaisa-talo ja 31.8. Physicum ja Ruskeasuo. UniCafe Kaivopiha on 10.8. alkaen avoinna kaksi tuntia pidempään, ma-pe klo 11-17, ja 31.8. alkaen ma-pe klo 11-19.

Poikkeustilanteesta johtuen ravintoloiden aukioloajat ovat hieman tavallista lyhyemmät ja niihin saattaa tulla muutoksia. Muistathan siis tarkistaa voimassa olevat aukioloajat ravintoloiden lounaslistan yhteydestä.

Näin UniCafen take away toimii

Mikäli et halua jäädä ravintolaan syömään, voit napata meiltä lounaan myös mukaan.

Take away -lounas sisältää pääruoan, lisäkesalaatin sekä leivät/levitteet.

Lisäkesalaatti on pakattu kannelliseen kertakäyttömukiin, leivät/levitteet voit ottaa itse leipäpöydästä pieneen paperipussiin.

Hygienia

Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ravintola-alan toimijoille sekä toimimme yhteistyössä Helsingin yliopiston johdon kanssa.

Asiakkaan muistilista

Pidetään yhdessä huolta toistemme turvallisuudesta!

 1. Tervetuloa terveenä – pysythän kotona, mikäli sinulla on koronaan viittaavia oireita:
  yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet, päänsärky.
 2. Huolehdi käsihygieniasta. Käytä käsidesiä, ole hyvä!
 3. Yski ja aivasta oikein
  Jos aivastat tai yskit, käytä kertakäyttönenäliinaa. Jos sitä ei ole saatavilla, peitä suu kyynärtaipeella.
 4. Muista turvaväli
  Pidäthän riittävän etäisyyden (1-2 m) toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaamme. Ruokaillessa istuthan pöydässä vain oman seurueesi kanssa.
 5. Otamme vastaan vain korttimaksuja
 6. Koskethan vain välttämättömiin tarvikkeisiin

 

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n mukaan paras tapa suojautua koronavirukselta ja miltä tahansa hengitystieinfektiolta on noudattaa hyvää käsihygieniaa ja yskimishygieniaa. Linkistä voit tutustua THL:n ohjeeseen käsienpesusta ja yskimisestä.

Tarkemmat ohjeet ja ajankohtaiset tiedotteet virustauteihin liittyen löytyvät Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta osoitteesta www.thl.fi.