Skip to content

Catering

Vi vill kunna ge våra kunder trygga cateringupplevelser. Vår cateringprocess fokuserar på kundnärhet, säkerhet och hygien – smakliga delikatesser inte att förglömma.

Ska du ordna karonka, möte, fest eller någon annan tillställning i Helsingfors universitets lokaler? Då kan du beställa mat och dryck på närmaste UniCafe. Tillsammans ser vi till att deltagarna får en smaklig upplevelse!

Gör en beställning

Vänd dig vänligen direkt till restaurangen med dina frågor – våra kontaktuppgifter hittar du här.

 

Catering

Ordnar du en tillställning i Helsingfors universitets lokaler? Beställ servering av oss!

Seminarier

På möten och seminarier kan vi ordna med läckra och hälsosamma mellanmål som håller deltagarna pigga och alerta.

Fester

Vill du ordna en oförglömlig fest, men vill slippa stressa över maten och serveringen? Låt oss hjälpa dig.


Servering

Om tillställningen är så stor, att det som serveras inte kan lämnas på ett bord debiterar vi för personalkostnaderna. Debiteringen görs för den tid som tillställningen pågår. Vi debiterar för hela timmar. Minimidebitering 1 timme.

Debitering för personal vid servering (moms 14 %)

  • Serveringsavgift/timme kl. 7–16 (debiteras enligt tidsåtgång) 35,00 €
  • Serveringsavgift/timme kl. 16–24 (debiteras enligt tidsåtgång) 40,00 €
  • Serveringsavgift/timme kl. 00– samt helgdagar 59,00 €

Debitering för personal (enbart servering eller i samband med glashyra)

  • Serveringsavgift (moms 24%) 35,00 €
  • Serveringsavgift (moms 24%)/helger och nattetid 64,00 €

Saker att tänka på:

  • Se till att reservera en tillräckligt stor lokal, så det är tryggt för alla att visas där – både för gästerna och för vår personal. På större tillställningar kan mat och dryck dukas fram på flera bord, om lokalen är tillräckligt stor.
  • Av hygieniska skäl rekommenderar vi enstycksförpackade produkter.
  • Avbokningsvillkor: avgiftsfri avbokning 3 dygn före tillställningen.
  • Då vi ger offert föreslår vi helst försäljning av vattenflaskor i stället för vatten i stora behållare.
  • Under undantagsperioden får överblivna produkter inte tas med hem efter tillställningen.

Under undantagsperioden lever situationen hela tiden. Vi följer Helsingfors universitets regler för användningen av universitetets lokaler.

Catering

Ska du ordna karonka, möte, fest eller någon annan tillställning i Helsingfors universitets lokaler? Då kan du beställa mat och dryck på närmaste UniCafe. Tillsammans ser vi till att deltagarna får en smaklig upplevelse! Låt oss ta hand om det praktiska, vi har stor erfarenhet av menyplanering och vi lyssnar förstås till dina önskemål.

Våra produkter har en god smak av inhemska, ekologiska, Rättvisemärkta och etiska råvaror. Säsongsprodukter enligt årstid ger läcker omväxling i menyn. Be om en offert genom att skicka in beställningsblanketten eller vänd dig direkt till restaurangen med dina frågor – våra kontaktuppgifter hittar du här. Kom ihåg att meddela om eventuella matallergier då du gör din beställning.

 

Möten och seminarier

På möten och seminarier behöver deltagarna få något i sig som ger energi och piggar upp – vi kan sköta allt från möten för några personer till tillställningar med flera tusen deltagare. Tillsammans med dig sätter vi ihop ett paket som passar bäst för den typ av evenemang du ordnar.

Ska du ha en tillställning i någon av Helsingfors universitets lokaler? Läs universitetets anvisningar på på sidan Boka lokal och ordna evenemang: https://www.helsinki.fi/sv/samarbete/for-foretag-och-organisationer/boka-lokal-och-ordna-evenemang

 

Fira utan bekymmer,
vi gör jobbet.

Fester

I universitetets enastående lokaler kan ditt evenemang få en verkligt festlig inramning som förhöjer gästernas upplevelse.

Disputationskaffe, middag eller karonka? Vi är gärna med på din stora dag – vi vet hur akademiska tillställningar går till och ser till att serveringen löper smidigt.