Skip to content

Catering under sommaren 2020

UniCafe Brunnsgården sköter cateringbeställningar i centrum och UniCafe Chemicum sköter beställningar i Gumtäkt/Vik. Under undantagsperioden är minimibeställningen 150 €, till priset läggs också en transportavgift på 50 € – om du vill kan du också avhämta din beställning i restaurangen.

Var snäll och gör din beställning senast 7 dagar i förväg, så att vi säkert kan uppfylla den. Beställningen betalas med faktura, men om du avhämtar den på restaurangen kan du också betala med kort.

Kontaktuppgifter till restaurangerna:
UniCafe Kaivopiha
UniCafe Chemicum

Catering

Ska du ordna karonka, möte, fest eller någon annan tillställning i Helsingfors universitets lokaler? Då kan du beställa mat och dryck på närmaste UniCafe. Tillsammans ser vi till att deltagarna får en smaklig upplevelse! Låt oss ta hand om det praktiska, vi har stor erfarenhet av menyplanering och vi lyssnar förstås till dina önskemål.

Våra produkter har en god smak av inhemska, ekologiska, Rättvisemärkta och etiska råvaror. Säsongsprodukter enligt årstid ger läcker omväxling i menyn. Be om en offert genom att skicka in beställningsblanketten eller vänd dig direkt till restaurangen med dina frågor – våra kontaktuppgifter hittar du här. Kom ihåg att meddela om eventuella matallergier då du gör din beställning.

 

Möten och seminarier

På möten och seminarier behöver deltagarna få något i sig som ger energi och piggar upp – vi kan sköta allt från möten för några personer till tillställningar med flera tusen deltagare. Tillsammans med dig sätter vi ihop ett paket som passar bäst för den typ av evenemang du ordnar.

Ska du ha en tillställning i någon av Helsingfors universitets lokaler? Läs universitetets anvisningar på på sidan Boka lokal och ordna evenemang: https://www.helsinki.fi/sv/samarbete/for-foretag-och-organisationer/boka-lokal-och-ordna-evenemang

 

Fira utan bekymmer,
vi gör jobbet.

Fester

I universitetets enastående lokaler kan ditt evenemang få en verkligt festlig inramning som förhöjer gästernas upplevelse.

Disputationskaffe, middag eller karonka? Vi är gärna med på din stora dag – vi vet hur akademiska tillställningar går till och ser till att serveringen löper smidigt.

Gör en beställning

Den här länken tar dig till beställningsblanketten.  Om du ännu inte är helt säker på vad du vill ha för meny kan du följa länkarna här nedan för att titta på exempelmenyer för olika slags tillställningar.

 

Catering

Ordnar du en tillställning i Helsingfors universitets lokaler? Beställ servering av oss!

Seminarier

På möten och seminarier kan vi ordna med läckra och hälsosamma mellanmål som håller deltagarna pigga och alerta.

Fester

Vill du ordna en oförglömlig fest, men vill slippa stressa över maten och serveringen? Låt oss hjälpa dig.