Skip to content

Din, min – vår plats

Hos oss står kunden alltid i centrum och därför är det mycket viktigt att också se till personalens välmående. Att jobba på restaurang är nämligen både en teknik- och en uthållighetsgren. Om man vill nå toppen måste kvaliteten genomgående vara hög, från den första kaffekoppen till den sista lunchtallriken.

Allt vi gör gör vi för dig. I kulisserna gör vi vårt bästa för att du ska trivas från det ögonblick då du stiger in i restaurangen. Smakligt, okomplicerat och etiskt hållbart är garanterat goda val för alla. Över maten är det lätt att hitta någon att småprata med, men om du vill kan du också äta för dig själv i lugn och ro. Välkommen, ensam eller i grupp.

Läs mera om oss som arbetsgivare och arbetstagare.

 

Vårt gäng

Vi på UniCafe hör ihop, från nykomlingarna som gör sin första arbetsdag till veteranerna med mer än 20 års arbetserfarenhet och inhopparna som ställer upp när det är rusning. Hos oss trivs man, och det är inte någon slump, utan resultatet av ett målmedvetet utvecklingsarbete.

För att kunna servera kunderna det bästa krävs det också att stämningen är på topp bland dem som gör jobbet. Om man kan göra sitt jobb med ett leende smittar den goda stämningen nämligen av sig!

Vi tar hand om våra arbetstagare, med början från den första arbetsplatsintroduktionen. Om det känns bra att vara på jobbet och det alltid finns tid att hjälpa varandra orkar man vara glad också de gånger då arbetstakten är hög. Ett tecken på det är att vi ibland umgås med arbetskompisarna också utanför arbetstid.

Vi är speciella också av den anledningen att vi står nära våra ägare, varje dag: hos oss är ägaren också kund. Därför kan vi också med säkerhet säga att vi verkligen vet vad kunderna vill ha och kan beakta det i alla lägen.


UniCafe som arbetsgivare

Hos oss bemöts alla arbetstagare rättvist och jämlikt, för om de anställda mår bra syns det också utåt. Alla som jobbar hos oss har rätt att få veta vad vi förväntar oss och har rätt att få genuin respons på sitt arbete. Vi uppmuntrar alla till att utveckla sitt kunnande och hos oss är det till och med önskvärt att ta egna initiativ.

För oss är det viktigt att ha ett gott arbetsklimat och en fungerande och säker arbetsmiljö. Vi gör vårt arbete på allvar, men inte med rynkad panna – man ska kunna ha roligt på jobbet också. Och eftersom det finns ett liv också utanför arbetstid försöker vi vara så flexibla som möjligt och göra arbetstidsarrangemangen enligt din situation och dina behov.

Hos oss lämnas ingen ensam: alla har stöd av kompetenta kolleger. Vi tror starkt på vår heterogena och pluralistiska arbetsgemenskap – vår personal består av många slags människor med olika bakgrund och historia. Vi månar oss om de anställdas välmående med hjälp av omfattande företagshälsovård och genom att ordna olika evenemang för personalen.

 

Jobba hos oss?

Hos oss kan du få ett fartfyllt och precis lagom utmanande jobb i ett ansvarsfullt restaurangföretag. Kom med i vårt gäng och var med om att skapa enastående kundupplevelser i en dynamisk och innovativ arbetsmiljö!

Här berättar vi om de lediga jobb vi har. Du kan också skicka oss en fritt formulerad arbetsansökan till adressen rekrytointi@unicafe.fi.