Skip to content

Fyra UniCafeer har öppet hela sommaren

Nauti kesälounas UniCafessa tai nappaa eväät mukaan!

UniCafe har öppet under sommaren på alla fyra campusområden. UniCafeerna Chemicum, Infokeskus, Kaivopiha och Meilahti har öppet sommaren igenom.

Du kan välja att äta lunchen hos oss eller ta den med dig. Bland kaféprodukterna hittar du bland annat tilltugg och uppfriskande drycker.

Frukost på gräsmattan, lunch i parken

Av UniCafes produkter får du enkelt en näringsrik frukost. Alla UniCafe-restauranger säljer förmånliga kaféprodukter, till exempel fyllda smörgåsar och semlor, yoghurt, safter och smoothies, smått och sött att äta och naturligtvis kaffe och te.

Praktiskt att ta med på en picknick är till exempel panini eller baguette, frukt och en kall dryck. Sommarens dryckeserbjudanden är Hartwalls Novelle Mango och Jaffa Lemonade.

På sommaren kan du som omväxling njuta av lunchen som take away till exempel i parken. Kom ihåg att ett miljövänligt alternativ är att ta med dig en egen burk för take away-måltiden.

Du hittar lunchmenyerna och uppdaterade öppettider för alla UniCafeer i mobilappen menu.unicafe.fi och på webbplatsen www.unicafe.fi

Nauti kesälounas UniCafessa tai nappaa eväät mukaan!