Skip to content

Snabbt, fräscht och hälsosamt – UniCafes nya personallunch får dig att se lunchen på ett nytt sätt

Personalrestaurangen i UniCafe Porthania har börjat servera läcker buffélunch från och med november 2021. Den nya lunchen har utvecklats utifrån kundernas önskemål. Kärnan är ansvarsfullhet, läckra och hälsosamma alternativ, färska råvaror och smidig betjäning.

Det går lätt att plocka ihop precis den måltid du vill ha ur det välplanerade utbudet. På listan finns varje vecka säsongens grönsaker, hållbart fiskad fisk, inhemskt kött och inhemsk kyckling, inhemska växtbaserade innovationer och ugnsfärskt surdegsbröd. Temaonsdagarna med pasta, texmex, street food och pizza sätter ytterligare färg på vardagen.

På salladsbordet finns varje dag sex olika, matiga och fräscha alternativ med frasiga och krispiga tillbehör. Portionen kan kompletteras med till exempel sallad på gröna skott, kimchi, groddar och nötter samt andra noga utvalda superfoodprodukter från när och fjärran.

Måltiden avslutas med en läcker dessert, kaffe eller en frukt som ger energi för resten av dagen.

Under pilotprojektet samlar vi in kundfeedback som vi använder för att utvärdera om konceptet ska utvidgas också till andra campus.

Välkommen! Öppettider och veckans matsedel hittar du på UniCafes webbplats och i vår behändiga mobiltjänst på menu.unicafe.fi.

PS: En full kalender behöver inte betyda att du måste hoppa över lunchen. I buffén plockar du lätt ihop en take away-lunch åt dig!