Skip to content

UniCafe betjänar i sommar – med vår Foodvan kommer dagens bästa stund till dig

UniCafe betjänar också i sommar. Goda, närande och ansvarsfulla luncher serveras både på UniCafe Brunnsgården och Chemicum och i UniCafes Foodvan, som kör runt till alla campus.

UniCafe Brunnsgården säljer nedkylda take away-portioner och från och med 1 juni också varma luncher, som kan ätas på plats. UniCafes Foodvan som började köra i april fortsätter också under sommaren, men med en lite annan tidtabell: vi fokuserar på de hållplatser där vi har nått de flesta kunderna.

UniCafe Chemicums take away-disk flyttar i början av juni från ytterdörren till restaurangen, som betjänar kl. 11–13 under tiden 1–12.6. Där kan du köpa både lunchsallader som gjorts på plats och nedkylda take away-portioner. Du kan också värma portionen och äta den i restaurangen.

Luncha tryggt

Lunch serveras i restaurangerna och Foodvan från måndag till fredag. Både i restaurangerna och Foodvan har vi lagt stor vikt vid hygien och säkerhet genom att se till att hålla avstånden, undvika onödiga kontakter, använda kontaktlös betalning och genom effektiverad rengöring av ytor, samt genom att i Foodvan servera färdigt förpackade take away-portioner och på Brunnsgården serveras färdigt utportionerade luncher.

UniCafe följer myndigheternas anvisningar för aktörer i restaurangbranschen och samarbetar med ledningen för Helsingfors universitet.

Lunch till personalpris

Helsingfors Universitets personalrabatt är i kraft också i dessa undantagstider. Då du köper din lunch på Brunnsgården, Chemicum eller i Foodvan kostar den som tidigare 5,90 € (i Foodvan tar vi dessutom en transportavgift på 0,90 €). Kom i håg att visa upp ditt personalkort.

Catering under sommaren

UniCafe Brunnsgården sköter cateringbeställningar i centrum och UniCafe Chemicum sköter beställningar i Gumtäkt/Vik. Under undantagsperioden är minimibeställningen 150 €, till priset läggs också en transportavgift på 50 € – om du vill kan du också avhämta din beställning i restaurangen.

Var snäll och gör din beställning senast 7 dagar i förväg, så att vi säkert kan uppfylla den. Beställningen betalas med faktura, men om du avhämtar den på restaurangen kan du också betala med kort.

Soligt välkommen!

Dagens lunch och kontaktuppgifter till restaurangerna:
unicafe.fi/sv/restaurants/kaivopiha
unicafe.fi/sv/restaurants/chemicum

Läs mera om UniCafes Foodvan, kolla in hållplatser och tidtabeller: unicafe.fi/sv/foodvan