Skip to content

UniCafe Foodvan utvidgar reviret – hämtmat börjar säljas i Chemicum

På grund av stor efterfrågan sätter vi in en andra Foodvan från onsdag 8.4 med nya hållplatser i bland annat Busholmen, Berghäll, Stensböle och Malmgård.

Vid UniCafe Chemicums ytterdörr öppnas en försäljning av hämtmat. Den ersätter den tidigare Foodvan-hållplatsen i Gumtäkt. UniCafes Foodvan kommer fortsättningsvis att stanna på de tre hållplatserna i Vik.

Take away-försäljningen i Chemicum är öppen måndag–fredag kl. 11.30–12.00. Menyn är densamma för Chemicum, UniCafes Foodvan och take away-försäljningen på Brunnsgården, som öppnades tidigare. Dagens lunchalternativ ser du här: unicafe.fi/sv/restaurants/kaivopiha

Allergi- och specialdietinformation samt varudeklarationer hittar du precis som förr på webben, i samband med dagens meny. Ändringar möjliga.

Den senaste tidtabellen för Foodvan finns på webben: unicafe.fi/sv/foodvan

Studenter, obs – kom ihåg studentkortet!


Så funkar det

  • Kom ihåg säkerhetsavstånden i kön – du ser väl till att det är minst en meter mellan dig själv och följande kund.
  • Vi tar bara emot kortbetalningar.
  • Glöm inte att visa upp studentkortet för att få lunchen till studentpris.
  • Efter att du har betalat får du din lunch. Vid behov kan du be om en kasse, men vi ber dig packa den själv, så går inköpen snabbare för alla.

Maten säljs kall i färdigt förpackade portioner, där det också ingår en frukt. Det finns två alternativ per dag, av vilka ett är veganskt. Personalen räcker över din portion och betalningen görs med bankkort. Observera att take away-försäljningen kan stänga tidigare om dagens lunchportioner blir slutsålda.

Trots att du kanske hemskt gärna vill ha en lunch till studentpris ska du inte komma och ställa dig i kö om du är sjuk eller har influensasymptom.

 

Prislista

Normalpris 6,80 € (+0,90 € transportavgift*)

Studerande 2,60 € (+0,90 € transportavgift *)

Forskarstuderande 4,70 € (+0,90 € transportavgift *)

*Bara i Foodvan.

Mera information:

unicafe.fi

E-post: feedback@unicafe.fi

Facebook: www.facebook.com/unicafefi/