Skip to content

UniCafe Topelias aloittaa uudella lounaskonseptilla 15.1.2024

Topelia-korttelissa Unioninkadulla sijaitseva UniCafe Topelias avautuu 15. tammikuuta uudistetulla lounaskonseptilla. Tarjolla on muun muassa paikan päällä valmistettua pizzaa sekä bowleja.

UniCafe Topelias on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–15, ja lounasta on tarjolla klo 11–15. Lounaaksi valmistetaan joka päivä kahta erilaista pizzaa, joista toinen on vegaaninen. Lisäksi valikoimasta löytyy kevyempään nälkään sopivia bowleja ja keittoja.

”Asiakkaamme ovat toivoneet meiltä keskustakampuksen lounaspalettiin pizzaa. Topelias soveltuu tiloiltaan ja tunnelmaltaan erinomaisesti pizzapainotteiseksi ravintolaksi. Se on myös sijaintinsa puolesta sopivan lähellä esimerkiksi Porthaniaa ja Metsätaloa tarjoten asiakkaillemme lisää valinnanvaraa päivän lounashetkeen”, Ylvan ravintolaliiketoiminnan johtaja Anne Immonen kertoo.

UniCafe Topeliaksen kaikki lounaat ovat opiskelijahintaisia ja saatavilla myös henkilökuntahintaan. Tarjolla on lisäksi muun muassa kahvia, teetä, virvoitusjuomia sekä suolaisia ja makeita välipaloja ja kahvilatuotteita.

UniCafe Topelias sijaitsee osoitteessa Unioninkatu 38, D-rappu, Topelia-korttelin sisäpihalla.

Kaikkien UniCafe-ravintoloiden lounaslistat näet mobiilisovelluksessa menu.unicafe.fi sekä verkkosivuilla www.unicafe.fi

Lisätietoja:

Anne Immonen
Liiketoimintajohtaja, ravintolat
+358 40 512 5008
anne.immonen@ylva.fi