Skip to content

Catering-palvelut 2021

Helsingin yliopiston kriisijohtoryhmä on päättänyt, ettei yliopistolla saa järjestää kansainvälisiä konferensseja tai vastaavia lähitapahtumia elokuun 2021 loppuun saakka. Kevään osalta myös kotimaiset tilaisuudet tulee suunnitella ensisijaisesti etänä pidettäviksi.

Kriisijohtoryhmän linjauksen mukaisesti yliopiston tiloissa ei järjestetä tilaisuuksia. Tämä ei koske välttämättömiä korkeintaan 6 hengen tilaisuuksia.

Väitökset järjestetään etätilaisuuksina 30.4.2021 asti ja ne suositellaan suunnittelemaan ensisijaisesti etätilaisuuksina 30.6.2021 saakka. Fyysisen väitöstilaisuuden voi pitää vain tilannekeskuksen poikkeusluvalla.

Haluamme poikkeusaikanakin tarjota asiakkaillemme turvallisia tilaustarjoiluelämyksiä. Tilaustarjoiluprosessimme onkin mietitty asiakaslähtöisyys, turvallisuus sekä hygieenisyys edellä – maukkaita herkkuja unohtamatta.

Tilaustarjoilut

Tilaustarjoilukahvitukset

Alle 6 henkilön tilaisuudet

Tuotteet ovat yksittäispakattuja tai valmiiksi annoksittain lautasille jaettuja.  Kahvin/teen/juomat seurue kaataa itse.

Henkilökunta käyttää suojahanskoja sekä visiiriä.

 

Tilaustarjoilu, buffet

Alle 6 henkilön tilaisuudet

Tarjoilija kattaa kokouspöytään yksittäispakattuja tuotteita, ellei toisin erikseen pyydetä.

Henkilökunta käyttää suojavisiiriä.

 

Jos tilaisuus ei ole sen kokoinen, että tarjottavat voi jättää pöydälle, veloitamme henkilöstökulut. Henkilöstöveloitus = tilaisuuden kesto ja veloitamme täysistä tunneista. Minimiveloitus 1 tunti.

Henkilöstöveloitus tarjoilun yhteydessä:

Henkilöstöveloitus tarjoilun yhteydessä (alv 14 %)

 • Tarjoilupalkkio/tunti klo 7‐16 (veloitus toteuman mukaan) 30,00 €
 • Tarjoilupalkkio/tunti klo 16‐24 (veloitus toteuman mukaan) 33,00 €
 • Tarjoilupalkkio/tunti klo 00‐ ja pyhäpäivinä. 59,00 €

Henkilöstöveloitus (pelkkä tarjoilu tai lasivuokran yhteydessä)

 • Tarjoilupalkkio (alv 24%) 35,00 €
 • Tarjoilupalkkio (alv 24%)/ pyhät ja yöaika 64,00 €

Huomioon otettavia asioita:

 • Olethan ajoissa liikkeellä tilausvarausta tehdessäsi. Viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta tulleet varaukset pystymme toteuttamaan. Sen jälkeenkin voit tiedustella, mutta emme pysty lupaamaan tilauksen toteutumista.
 • Varaathan riittävän ison tilan tilaisuuteesi, jotta kaikilla on turvallista olla tilassa – niin vierailla kuin henkilökunnallamme. Isommissa tilaisuuksissa tarjoilut saa katettua useampaan tarjoilupisteeseen tilan ollessa riittävän suuri.
 • Suosittelemme yksittäispakattuja tuotteita hygieniasyistä.
 • Peruutusehdot: maksuton peruutus 3 vrk ennen tilaisuutta.
 • Suosimme tarjousta tehtäessä vesipullojen myyntiä isojen säiliöiden sijaan.
 • Emme anna tilaisuuden jälkeen tuotteita mukaan poikkeusaikana.

Poikkeusaikana tilanne elää jatkuvasti. Noudatamme Helsingin yliopiston määrittelemiä ehtoja tilojen käytölle.

Catering

Karonkka, kokous, juhla tai muu tilaisuus Helsingin yliopiston tiloissa – tilaa tarjoilut helposti lähimmästä UniCafesta. Varmistetaan yhdessä, että osallistujille jää tilaisuudestasi hyvä maku! Jätä tarjoilut meidän huoleksemme, suunnittelemme tarjottavat kokemuksella ja toiveitasi kuunnellen. 

Tuotteissamme maistuvat kotimaisuus, luomu, Reilu kauppa ja eettiset valinnat. Vuodenajan mukaan vaihtuvat sesonkituotteet tuovat tarjontaan herkullista vaihtelua. Lähetä meille tarjouspyyntö käyttämällä tilauslomakettamme tai kysy lisää ravintolasta – yhteystietomme löydät täältä. Muistathan ilmoittaa mahdolliset ruoka-aineallergiat tilauksen yhteydessä.

 

Kokoukset ja seminaarit

Energisoivat ja virkistävät kokoustarjoilut pieniin ja suuriin tilaisuuksiin – kaikkea muutaman hengen kokouksista aina monen tuhannen osallistujan tapahtumiin. Suunnittelemme yhdessä kanssasi juuri sinun tilaisuuteesi sopivan kokonaisuuden. 

Oletko järjestämässä tilaisuutta Helsingin yliopiston tiloissa? Katso ohjeet yliopiston sivuilta: Varaa tila ja järjestä tapahtuma

 

Juhli tyylillä,
me hoidamme loput

Juhlat

Yliopiston ainutlaatuisten tilojen juhlavat puitteet mahdollistavat vieraillesi elämyksellisen juhlahetken. 

Suunnitteilla väitöskahvitus, pöytäjuhlat tai karonkka? Haluamme olla mukana tärkeässä päivässäsi – tunnemme akateemisten tilaisuuksien erityispiirteet ja huolehdimme sujuvasti tarjoilusta.

 

Tee tilaus

Rakennamme parhaillaan uutta tilauslomaketta, olethan yhteydessä suoraan ravintolaan. Ravintoloiden sähköpostit ja puhelinnumerot löydät tämän sivun lopusta: unicafe.fi/yhteystiedot

 

Catering

Tilaisuus Helsingin yliopiston tiloissa – tilaa meiltä tarjoilut.

 

Seminaarit

Kokous tai seminaari, herkulliset ja terveelliset tarjottavat pitävät osallistujat virkeinä.

 

Juhlat

Ikimuistoiset juhlat ilman stressiä ruokatarjoilujen onnistumisesta? Anna meidän auttaa.