Skip to content

Catering-palvelut syksy 2021

Haluamme poikkeusaikanakin tarjota asiakkaillemme turvallisia tilaustarjoiluelämyksiä. Tilaustarjoiluprosessimme on mietitty asiakaslähtöisyys, turvallisuus ja hygieenisyys edellä – maukkaita herkkuja unohtamatta.

Olethan yhteydessä lähimpään UniCafe-ravintolaan, varmistetaan yhdessä, että osallistujille jää tilaisuudestasi hyvä maku!

Tilaustarjoilut

Tilaustarjoilukahvitukset

Alle 20 henkilön tilaisuudet

Tuotteet ovat yksittäispakattuja tai valmiiksi annoksittain lautasille jaettuja.  Kahvin/teen/juomat seurue kaataa itse.

Yli 20 henkilön tilaisuudet

Tuotteet katetaan sivu/tarjoilupöydälle, ja henkilökunta tarjoilee sekä ruoan että juoman.

Henkilökunta käyttää suojahanskoja sekä visiiriä.

 

 

Tilaustarjoilu, buffet

Alle 20 henkilön tilaisuudet

Tarjoilija kattaa kokouspöytään yksittäispakattuja tuotteita, ellei toisin erikseen pyydetä.


Yli 20 henkilön tilaisuudet

Tuotteet katetaan sivu/tarjoilupöydälle, ja henkilökunta tarjoilee sekä ruoan että juoman.

Henkilökunta käyttää suojavisiiriä.

Asiakastilassa on asiakaspaikkamäärät on puolitettu ja kaikille vieraille täytyy olla istumapaikat 2 metrin turvavälein.

Jos tilaisuus ei ole sen kokoinen, että tarjottavat voi jättää pöydälle, veloitamme henkilöstökulut. Henkilöstöveloitus = tilaisuuden kesto ja veloitamme täysistä tunneista. Minimiveloitus 1 tunti.

Henkilöstöveloitus tarjoilun yhteydessä:

Henkilöstöveloitus tarjoilun yhteydessä (alv 14 %)

 • Tarjoilupalkkio/tunti klo 7‐16 (veloitus toteuman mukaan) 30,00 €
 • Tarjoilupalkkio/tunti klo 16‐24 (veloitus toteuman mukaan) 33,00 €
 • Tarjoilupalkkio/tunti klo 00‐ ja pyhäpäivinä. 59,00 €

Henkilöstöveloitus (pelkkä tarjoilu tai lasivuokran yhteydessä)

 • Tarjoilupalkkio (alv 24%) 35,00 €
 • Tarjoilupalkkio (alv 24%)/ pyhät ja yöaika 64,00 €

Tee tilaus

Olethan yhteydessä suoraan ravintolaan. Ravintoloiden sähköpostit ja puhelinnumerot löydät tämän sivun lopusta: unicafe.fi/yhteystiedot

 

Catering

Tilaisuus Helsingin yliopiston tiloissa – tilaa meiltä tarjoilut.

 

Seminaarit

Kokous tai seminaari, herkulliset ja terveelliset tarjottavat pitävät osallistujat virkeinä.

 

Juhlat

Ikimuistoiset juhlat ilman stressiä ruokatarjoilujen onnistumisesta? Anna meidän auttaa.

 

Huomioon otettavia asioita:

 • Olethan ajoissa liikkeellä tilausvarausta tehdessäsi. Viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta tulleet varaukset pystymme toteuttamaan. Sen jälkeenkin voit tiedustella, mutta emme pysty lupaamaan tilauksen toteutumista.
 • Varaathan riittävän ison tilan tilaisuuteesi, jotta kaikilla on turvallista olla tilassa – niin vierailla kuin henkilökunnallamme. Isommissa tilaisuuksissa tarjoilut saa katettua useampaan tarjoilupisteeseen tilan ollessa riittävän suuri.
 • Suosittelemme yksittäispakattuja tuotteita hygieniasyistä.
 • Peruutusehdot: maksuton peruutus 3 vrk ennen tilaisuutta.
 • Suosimme tarjousta tehtäessä vesipullojen myyntiä isojen säiliöiden sijaan.
 • Emme anna tilaisuuden jälkeen tuotteita mukaan poikkeusaikana.

Poikkeusaikana tilanne elää jatkuvasti. Noudatamme Helsingin yliopiston määrittelemiä ehtoja tilojen käytölle.

Catering

Karonkka, kokous, juhla tai muu tilaisuus Helsingin yliopiston tiloissa – tilaa tarjoilut helposti lähimmästä UniCafesta. Varmistetaan yhdessä, että osallistujille jää tilaisuudestasi hyvä maku! Jätä tarjoilut meidän huoleksemme, suunnittelemme tarjottavat kokemuksella ja toiveitasi kuunnellen. 

Tuotteissamme maistuvat kotimaisuus, luomu, Reilu kauppa ja eettiset valinnat. Vuodenajan mukaan vaihtuvat sesonkituotteet tuovat tarjontaan herkullista vaihtelua. Lähetä meille tarjouspyyntö käyttämällä tilauslomakettamme tai kysy lisää ravintolasta – yhteystietomme löydät täältä. Muistathan ilmoittaa mahdolliset ruoka-aineallergiat tilauksen yhteydessä.

 

Kokoukset ja seminaarit

Energisoivat ja virkistävät kokoustarjoilut pieniin ja suuriin tilaisuuksiin – kaikkea muutaman hengen kokouksista aina monen tuhannen osallistujan tapahtumiin. Suunnittelemme yhdessä kanssasi juuri sinun tilaisuuteesi sopivan kokonaisuuden. 

Oletko järjestämässä tilaisuutta Helsingin yliopiston tiloissa? Katso ohjeet yliopiston sivuilta: Varaa tila ja järjestä tapahtuma

 

Juhli tyylillä,
me hoidamme loput

Juhlat

Yliopiston ainutlaatuisten tilojen juhlavat puitteet mahdollistavat vieraillesi elämyksellisen juhlahetken. 

Suunnitteilla väitöskahvitus, pöytäjuhlat tai karonkka? Haluamme olla mukana tärkeässä päivässäsi – tunnemme akateemisten tilaisuuksien erityispiirteet ja huolehdimme sujuvasti tarjoilusta.

 

Helsingin yliopiston kriisijohtoryhmä on päättänyt seuraavaa:

Ylei­sö­ti­lai­suu­det

Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti yliopistossa voidaan järjestää tilaisuuksia ja kokouksia, joihin osallistuu

 • sisätiloissa enintään 25 henkilöä ja
 • alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa enintään 50 henkilöä.

Tämä edellyttää, että asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien sekä seurueiden on tosiasiallisesti mahdollista välttää lähikontakti toisiinsa ja turvallisuus voidaan varmistaa noudattaen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen 31.5.2021 antamaa ohjetta.

Lisätietoja ja -ohjeita: Yliopiston konferenssi- ja tapahtumatiimi, helsinkiuniconferences@helsinki.fihelsinkiunievents@helsinki.fi

Kon­fe­rens­sit

Kansainvälisiä konferensseja toteutetaan virtuaalisena 31.10.2021 saakka. Loppusyksyn osalta vahva suositus on, että kansainväliset konferenssit järjestettäisiin silloinkin virtuaalisina, mutta myös lähitapahtumat olisivat mahdollisia, mikäli kokoontumisrajoitukset sen sallivat ja tilaisuus pystytään kaikilta osin järjestämään terveysturvallisesti.

Yliopiston konferenssi- ja tapahtumatiimi on ohjeistanut yliopiston konferensseja tapahtuman peruuttamiseen ja myöhempään ajankohtaan siirtämiseen liittyvissä asioissa. Mikäli järjestäjä ei ole saanut viestiä sähköpostiin tai hänellä on lisäkysymyksiä, häntä pyydetään ottamaan yhteyttä osoitteeseen helsinkiuniconferences@helsinki.fi.

Väi­tös­ti­lai­suu­det

Väitökset voi suunnitella ja järjestää lähiväitöksinä elokuusta alkaen, mutta tilaisuus pitää pystyä vaihtamaan etäväitökseksi tilanteen niin vaatiessa.

Lue lisää väitöstilaisuuksien ohjeistuksesta (Opiskelijan ohjeet)