Catering-palvelut kevät 2022
Haluamme tarjota asiakkaillemme maukkaita ja huolettomia elämyksiä arkeen ja juhlaan.
Tilaustarjoiluprosessimme on mietitty asiakaslähtöisyys, turvallisuus ja hygieenisyys edellä – herkullisia makuja unohtamatta.
Olethan yhteydessä lähimpään UniCafe-ravintolaan, v
Tee tilaus

Catering

Seminaarit

Juhlat
Tilaustarjoilut
Jos tilaisuudessa on tarjoilija, veloitamme henkilöstökulut. Henkilöstöveloitus = tilaisuuden kesto, ja veloitamme täysistä tunneista. Minimiveloitus 1 tunti. Päivinä, jolloin ravintolatoimintaa ei muutoin ole, minimiveloitus on 4 tuntia.
Henkilöstöveloitus tarjoilun yhteydessä (alv 14 %)
- Tarjoilupalkkio/tunti klo 7‐16 (veloitus toteuman mukaan) 30,00 €
- Tarjoilupalkkio/tunti klo 16‐24 (veloitus toteuman mukaan) 33,00 €
- Tarjoilupalkkio/tunti klo 00‐ ja pyhäpäivinä. 59,00 €
Henkilöstöveloitus (pelkkä tarjoilu tai lasivuokran yhteydessä)
- Tarjoilupalkkio (alv 24%) 35,00 €
- Tarjoilupalkkio (alv 24%)/pyhät ja yöaika 64,00 €
Huomioon otettavia asioita:
- Olethan ajoissa liikkeellä tilausvarausta tehdessäsi. Viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta tulleet varaukset pystymme toteuttamaan. Sen jälkeenkin voit tiedustella, mutta emme pysty lupaamaan tilauksen toteutumista.
- Varaathan riittävän ison tilan tilaisuuteesi, jotta kaikilla on turvallista olla tilassa – niin vierailla kuin henkilökunnallamme. Isommissa tilaisuuksissa tarjoilut saa katettua useampaan tarjoilupisteeseen tilan ollessa riittävän suuri.
- Suosittelemme yksittäispakattuja tuotteita hygieniasyistä.
- Peruutusehdot: maksuton peruutus 3 vrk ennen tilaisuutta.
- Suosimme tarjousta tehtäessä vesipullojen myyntiä isojen säiliöiden sijaan.
- Emme anna tilaisuuden jälkeen tuotteita mukaan poikkeusaikana.
Poikkeusaikana tilanne elää jatkuvasti. Noudatamme Helsingin yliopiston määrittelemiä ehtoja tilojen käytölle. Lue lisää tämän sivun lopusta.
Kokoukset ja seminaarit
Juhlat
Helsingin yliopiston kriisijohtoryhmä on päättänyt seuraavaa:
Tilaisuudet
Yliopiston tiloja voi käyttää tilaisuuksiin rajoituksitta. Tämä koskee myös väitöstilaisuuksia ja konferensseja.
Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuuden terveysturvallisuuden huomioisesta.
Tartuntatautilain hygieniavaatimukset ovat voimassa asiakas-, yleisö- ja opetustiloissa:
- kasvomaskia käytetään kaikissa tiloissa, joissa ei olla yksin
- asiakkailla ja osallistujilla on mahdollisuus käsien puhdistamiseen
- tilojen ja pintojen puhdistamista tehostetaan
- asiakkaiden ja osallistujien oleskelu järjestetään sillä tavoin väljästi kuin se on mahdollista toiminnan erityispiirteet huomioon ottaen. Mahdolliset asiakaspaikat sijoitetaan riittävän etäälle toisistaan
- tilojen käyttäjiä ohjeistetaan koronaviruksen torjunnan terveysturvallisuuskäytännöistä.
Lisätietoja ja -ohjeita: Yliopiston konferenssi- ja tapahtumatiimi, helsinkiuniconferences@helsinki.fi, helsinkiunievents@helsinki.fi