Skip to content

Catering-palvelut kevät 2022

Haluamme tarjota asiakkaillemme maukkaita ja huolettomia elämyksiä arkeen ja juhlaan.

Tilaustarjoiluprosessimme on mietitty asiakaslähtöisyys, turvallisuus ja hygieenisyys edellä – herkullisia makuja unohtamatta.

Olethan yhteydessä lähimpään UniCafe-ravintolaan, varmistetaan yhdessä, että osallistujille jää tilaisuudestasi hyvä maku!


Tee tilaus

Olethan yhteydessä suoraan ravintolaan. Ravintoloiden sähköpostit ja puhelinnumerot löydät tämän sivun lopusta: unicafe.fi/yhteystiedot

 

Catering

Tilaisuus Helsingin yliopiston tiloissa – tilaa meiltä tarjoilut.

 

Seminaarit

Kokous tai seminaari, herkulliset ja terveelliset tarjottavat pitävät osallistujat virkeinä.

 

Juhlat

Ikimuistoiset juhlat ilman stressiä ruokatarjoilujen onnistumisesta? Anna meidän auttaa.

 


Tilaustarjoilut

Jos tilaisuudessa on tarjoilija, veloitamme henkilöstökulut. Henkilöstöveloitus = tilaisuuden kesto, ja veloitamme täysistä tunneista. Minimiveloitus 1 tunti. Päivinä, jolloin ravintolatoimintaa ei muutoin ole, minimiveloitus on 4 tuntia.

 

Henkilöstöveloitus tarjoilun yhteydessä (alv 14 %)

  • Tarjoilupalkkio/tunti klo 7‐16 (veloitus toteuman mukaan) 30,00 €
  • Tarjoilupalkkio/tunti klo 16‐24 (veloitus toteuman mukaan) 33,00 €
  • Tarjoilupalkkio/tunti klo 00‐ ja pyhäpäivinä. 59,00 €

Henkilöstöveloitus (pelkkä tarjoilu tai lasivuokran yhteydessä)

  • Tarjoilupalkkio (alv 24%) 35,00 €
  • Tarjoilupalkkio (alv 24%)/pyhät ja yöaika 64,00 €

Huomioon otettavia asioita:

  • Olethan ajoissa liikkeellä tilausvarausta tehdessäsi. Viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta tulleet varaukset pystymme toteuttamaan. Sen jälkeenkin voit tiedustella, mutta emme pysty lupaamaan tilauksen toteutumista.
  • Varaathan riittävän ison tilan tilaisuuteesi, jotta kaikilla on turvallista olla tilassa – niin vierailla kuin henkilökunnallamme. Isommissa tilaisuuksissa tarjoilut saa katettua useampaan tarjoilupisteeseen tilan ollessa riittävän suuri.
  • Suosittelemme yksittäispakattuja tuotteita hygieniasyistä.
  • Peruutusehdot: maksuton peruutus 3 vrk ennen tilaisuutta.
  • Suosimme tarjousta tehtäessä vesipullojen myyntiä isojen säiliöiden sijaan.
  • Emme anna tilaisuuden jälkeen tuotteita mukaan poikkeusaikana.

Poikkeusaikana tilanne elää jatkuvasti. Noudatamme Helsingin yliopiston määrittelemiä ehtoja tilojen käytölle. Lue lisää tämän sivun lopusta.

Catering

Karonkka, kokous, juhla tai muu tilaisuus Helsingin yliopiston tiloissa – tilaa tarjoilut helposti lähimmästä UniCafesta. Varmistetaan yhdessä, että osallistujille jää tilaisuudestasi hyvä maku! Jätä tarjoilut meidän huoleksemme, suunnittelemme tarjottavat kokemuksella ja toiveitasi kuunnellen. 

Tuotteissamme maistuvat kotimaisuus, luomu, Reilu kauppa ja eettiset valinnat. Vuodenajan mukaan vaihtuvat sesonkituotteet tuovat tarjontaan herkullista vaihtelua. Lähetä meille tarjouspyyntö käyttämällä tilauslomakettamme tai kysy lisää ravintolasta – yhteystietomme löydät täältä. Muistathan ilmoittaa mahdolliset ruoka-aineallergiat tilauksen yhteydessä.

 

Kokoukset ja seminaarit

Energisoivat ja virkistävät kokoustarjoilut pieniin ja suuriin tilaisuuksiin – kaikkea muutaman hengen kokouksista aina monen tuhannen osallistujan tapahtumiin. Suunnittelemme yhdessä kanssasi juuri sinun tilaisuuteesi sopivan kokonaisuuden. 

Oletko järjestämässä tilaisuutta Helsingin yliopiston tiloissa? Katso ohjeet yliopiston sivuilta: Varaa tila ja järjestä tapahtuma

 

Juhli tyylillä,
me hoidamme loput

Juhlat

Yliopiston ainutlaatuisten tilojen juhlavat puitteet mahdollistavat vieraillesi elämyksellisen juhlahetken. 

Suunnitteilla väitöskahvitus, pöytäjuhlat tai karonkka? Haluamme olla mukana tärkeässä päivässäsi – tunnemme akateemisten tilaisuuksien erityispiirteet ja huolehdimme sujuvasti tarjoilusta.

 

Helsingin yliopiston kriisijohtoryhmä on päättänyt seuraavaa:

Tilaisuudet

Yliopiston tiloja voi käyttää tilaisuuksiin rajoituksitta. Tämä koskee myös väitöstilaisuuksia ja konferensseja.

Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuuden terveysturvallisuuden huomioisesta.

Tartuntatautilain hygieniavaatimukset ovat voimassa asiakas-, yleisö- ja opetustiloissa:

  • kasvomaskia käytetään kaikissa tiloissa, joissa ei olla yksin
  • asiakkailla ja osallistujilla on mahdollisuus käsien puhdistamiseen
  • tilojen ja pintojen puhdistamista tehostetaan
  • asiakkaiden ja osallistujien oleskelu järjestetään sillä tavoin väljästi kuin se on mahdollista toiminnan erityispiirteet huomioon ottaen. Mahdolliset asiakaspaikat sijoitetaan riittävän etäälle toisistaan
  • tilojen käyttäjiä ohjeistetaan koronaviruksen torjunnan terveysturvallisuuskäytännöistä.

Lisätietoja ja -ohjeita: Yliopiston konferenssi- ja tapahtumatiimi, helsinkiuniconferences@helsinki.fihelsinkiunievents@helsinki.fi