Catering-palvelut
Tarjoamme asiakkaillemme maukkaita ja huolettomia elämyksiä arkeen ja juhlaan.
Tilaustarjoiluprosessimme on mietitty asiakaslähtöisyys, turvallisuus ja hygieenisyys edellä – herkullisia makuja unohtamatta.
Olethan yhteydessä lähimpään UniCafe-ravintolaan, v
Kokouksista seminaareihin ja juhliin

Catering

Seminaarit

Juhlat
Kokoukset ja seminaarit
Juhlat
Tarjoiluhenkilöstö tilaisuuksiin
Jos tilaisuudessa on tarjoilija, veloitamme henkilöstökulut. Henkilöstöveloitus = tilaisuuden kesto, ja veloitamme täysistä tunneista. Minimiveloitus 1 tunti. Päivinä, jolloin ravintolatoimintaa ei muutoin ole, minimiveloitus on 4 tuntia.
Henkilöstöveloitus tarjoilun yhteydessä (alv 14 %)
- Tarjoilupalkkio/tunti klo 7‐16 (veloitus toteuman mukaan) 35,00 €
- Tarjoilupalkkio/tunti klo 16‐24 (veloitus toteuman mukaan) 40,00 €
- Tarjoilupalkkio/tunti klo 00‐ ja pyhäpäivinä. 59,00 €
Henkilöstöveloitus (pelkkä tarjoilu tai lasivuokran yhteydessä)
- Tarjoilupalkkio (alv 24%) 35,00 €
- Tarjoilupalkkio (alv 24%)/pyhät ja yöaika 64,00 €
Huomioon otettavia asioita:
- Olethan ajoissa liikkeellä tilausvarausta tehdessäsi. Viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta tulleet varaukset pystymme toteuttamaan. Sen jälkeenkin voit tiedustella, mutta emme pysty lupaamaan tilauksen toteutumista.
- Varaathan riittävän ison tilan tilaisuuteesi, jotta kaikilla on turvallista olla tilassa – niin vierailla kuin henkilökunnallamme. Isommissa tilaisuuksissa tarjoilut saa katettua useampaan tarjoilupisteeseen tilan ollessa riittävän suuri.
- Suosittelemme yksittäispakattuja tuotteita hygieniasyistä.
- Peruutusehdot: maksuton peruutus 3 vrk ennen tilaisuutta.
- Suosimme tarjousta tehtäessä vesipullojen myyntiä isojen säiliöiden sijaan.
- Emme anna tilaisuuden jälkeen tuotteita mukaan poikkeusaikana.
Poikkeusaikana tilanne elää jatkuvasti. Noudatamme Helsingin yliopiston määrittelemiä ehtoja tilojen käytölle. Lue lisää tämän sivun lopusta.