Catering-palvelut
Tarjoamme asiakkaillemme maukkaita ja huolettomia elämyksiä arkeen ja juhlaan.
Tilaustarjoiluprosessimme on mietitty asiakaslähtöisyys, turvallisuus ja hygieenisyys edellä – herkullisia makuja unohtamatta.
Olethan yhteydessä lähimpään UniCafe-ravintolaan, v
Uutta syksyn tilaisuuksiin
UniCafe esittelee 70-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi huippukokki Roni Kerttulan yhteistyössä ravintoloiden kanssa suunnitteleman tilausmenun, jossa Pohjois-Afrikan lämpimän mausteiset maut kohtaavat mannereurooppalaisen ruokakulttuurin. Täysin vegaaninen ja runsaasti luomutuotteita sisältävä menu on tilattavissa kaikista UniCafe-ravintoloista.
Alkusalaatin, pääruoan ja jälkiruoan käsittävä menu sisältää kustakin ruoasta kolme erilaista vaihtoehtoa, joista asiakas voi koostaa mieleisensä kolmen ruokalajin kokonaisuuden.
Juhlavuoden makea herkku on UniCafen oman keittiön suunnittelema vegaaninen ja gluteeniton juhlaleivos, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kokoustarjoiluiden makeaksi suupalaksi.
Tutustu UniCafen juhlavuoden vegaaniseen tilausmenuun ja juhlaleivokseen tästä: 2023_juhlamenu_fi.pdf
Pyydä tarjous lähimmästä UniCafe-ravintolastasi: unicafe.fi/yhteystiedot
Kokouksista seminaareihin ja juhliin

Catering

Seminaarit

Juhlat
Kokoukset ja seminaarit
Juhlat
Tarjoiluhenkilöstö tilaisuuksiin
Jos tilaisuudessa on tarjoilija, veloitamme henkilöstökulut. Henkilöstöveloitus = tilaisuuden kesto, ja veloitamme täysistä tunneista. Minimiveloitus 1 tunti. Päivinä, jolloin ravintolatoimintaa ei muutoin ole, minimiveloitus on 4 tuntia.
Henkilöstöveloitus tarjoilun yhteydessä (alv 14 %)
- Tarjoilupalkkio/tunti klo 7‐16 (veloitus toteuman mukaan) 35,00 €
- Tarjoilupalkkio/tunti klo 16‐24 (veloitus toteuman mukaan) 40,00 €
- Tarjoilupalkkio/tunti klo 00‐ ja pyhäpäivinä. 59,00 €
Henkilöstöveloitus (pelkkä tarjoilu tai lasivuokran yhteydessä)
- Tarjoilupalkkio (alv 24%) 35,00 €
- Tarjoilupalkkio (alv 24%)/pyhät ja yöaika 64,00 €