Skip to content

Sun, mun – meidän paikka

Meille asiakas on aina tärkein, ja siksi henkilökuntamme hyvinvoinnista huolehtiminen on meille ihan ykkösjuttu. Ravintoladuuni on nimittäin sekä taito- että kestävyyslaji. Kun tähdätään parhaaseen, on laatu pidettävä korkeana päivän ensimmäisestä kahvikupillisesta viimeiseen lounasannokseen.

Koko homma pyörii sinua varten. Teemme kulisseissa parhaamme, jotta sinun olisi helppo viihtyä siitä hetkestä alkaen, kun astut sisään. Hyvän makuista, mutkatonta ja eettisesti kestävää – nämä ovat takuuvarmasti hyviä valintoja jokaiselle. Ruoan äärestä löydät helposti juttuseuraa halutessasi, tai jos arvostat enemmän yksityisyyttä, meillä voit syödä myös omassa rauhassa. Tervetuloa, yksin tai porukalla.

Tutustu meihin työnantajana ja tekijöinä. 

 

Sinä, minä,
ja UniCafe

Meidän jengi

Me UniCafessa olemme samaa porukkaa ensimmäisen työpäivän tulokkaista yli 20-vuotisen työuran konkareihin ja kiirehuippuja tasoittaviin extraajiin. Meillä viihdytään, eikä se ole sattumaa, vaan määrätietoisen kehitystyön tulos.

Vain parhaan tarjoaminen asiakkaalle edellyttää, että hommia myös tehdään ensiluokkaisen hyvällä fiiliksellä. Nimittäin kun työt sujuvat hymyssä suin, se tuppaa myös tarttumaan!

 

Meillä porukasta pidetään huolta perehdytyksestä alkaen. Kun töissä on hyvä olla ja työkaverin auttamiseen löytyy aina aikaa, riittää jengillä positiivisuutta tiukemmassakin työtahdissa. Jotain kertoo sekin, että viihdymme työkavereiden kanssa toisinaan myös työajan ulkopuolella.

Erityisen meistä tekee myös se, miten lähellä omistajamme ovat päivästä toiseen: meillä omistaja on myös asiakas. Tästä syystä voimmekin varmuudella sanoa, että todella tunnemme asiakkaidemme tarpeet ja huomioimme ne tekemisen joka vaiheessa.


Me työnantajana

Meillä työntekijää kohdellaan aina oikeudenmukaisesti ja tasa-arvoisesti, sillä kun työntekijät voivat hyvin, se näkyy myös ulospäin. Jokaisella työntekijällämme on oikeus tietää, mitä häneltä odotetaan ja saada työstään kunnon palautetta. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen, ja aloitteiden tekeminen on meillä jopa suotavaa.

Meille hyvän työilmapiirin vaaliminen sekä toimivasta ja turvallisesta työympäristöstä huolehtiminen ovat tärkeitä asioita. Hommia teemme tosissamme, mutta emme otsa rypyssä – töissä saa olla myös hauskaa. Ja koska elämää on työajan ulkopuolellakin, pyrimme mahdollisuuksien mukaan joustamaan työaikajärjestelyissä tilanteesi ja tarpeidesi mukaan.

Meillä ei jätetä ketään yksin: jokaisen tukena on joukko ammattitaitoisia työkavereita. Uskomme vahvasti moniarvoiseen ja monimuotoiseen työyhteisöön – monipuolinen työporukkamme koostuu lukuisista eri taustoista ja tarinoista. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista niin kattavan työterveyshuollon kuin erilaisten henkilökunnan tapahtumien muodossa.

 

Töihin meille?

Tarjoamme mahdollisuuden vauhdikkaaseen ja juuri sopivan haastavaan työhön vastuullisessa ravintolayrityksessä. Liity joukkoomme tuottamaan ylivertaisia asiakaskokemuksia dynaamisessa ja innovatiivisessa ympäristössä!

Kerromme täällä avoinna olevista työpaikoistamme. Voit myös lähettää meille vapaamuotoisen avoimen työhakemuksen osoitteeseen rekrytointi@unicafe.fi.

Työpaikkahakemusrekisterin rekisteriseloste

Ylva Palvelut Oy
REKISTERISELOSTE

Henkilötietolaki (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste
Laatimispäivä 12.8.2019

1. Rekisterinpitäjä

Ylva Palvelut Oy
Kaivokatu 10 A, 3.krs (PL 1099), FI-00101 Helsinki
Puh. +358 40 7500 388
Y-tunnus: 0535669-8

2. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Ylva Palvelut Oy, Olli Rossi, henkilöstökoordinaattori
Kaivokatu 10 A, 3.krs (PL 1099), FI-00101 Helsinki
Puh. +358 40 7500 388

3. Rekisterin nimi

Työpaikkahakemusrekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekrytointi. Tietoja käytetään valittaessa työntekijöitä Ylva Palvelut Oy:n avoinna oleviin työtehtäviin. Tietoja kerätään joko haettaessa työntekijöitä nimettyihin tehtäviin tai työnhakijoiden oma-aloitteisesti lähettämiin avoimiin hakemuksiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Sähköpostilla tuleva aineisto sisältää työnhakijoiden itsensä lähettämät tiedot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteritieto kerätään työnhakijalta. Tietoja säilytetään rekisterissä yhden vuoden ajan.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Ylva Palvelut Oy ei luovuta tietoja ulkopuolisille.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Ylva Palvelut Oy säilyttää työnhakijalta sähköpostitse tulleen tiedon rekisterissä sähköisesti salasanalla ja käyttäjätunnuksella suojatussa ympäristössä, johon vain yllä mainitulla henkilöillä ja Ylva Palvelut Oy:n operatiivisella johtajalla sekä liiketoimintajohtajalla on käyttöoikeudet.

9. Rekisteritietojen tarkistaminen

Henkilöllä on oikeus tarkastaa häntä koskevat rekisteritiedot henkilötietolain 26 § mukaisesti arkipäivisin klo 9.00 – 16.00 välisenä aikana. Henkilö voi myös pyytää korjaamaan häntä koskevia tietoja tai lisäämään hänet postituksen estolistalle ottamalla yhteyttä rekisterin yllämainittuihin ylläpitäjään.