Skip to content

UniCafelle voitto PRO-kilpailun Vastuullisuus-sarjassa

Suomen parhaat keittiö- ja ravintola-ammattilaiset palkittiin 29.1. Helsingin Oopperatalossa. PRO-tunnustuspalkinnot jaettiin 22. kerran. Ravintola-alan Oscareiksikin kutsuttu PRO on horeca-alan merkittävin tunnustuspalkinto alan ammattilaisille.

UniCafen työ vastuullisuuden eteen palkittiin keittiö- ja ravintola-alan ammattilaisten PRO-gaalassa maanantaina 29. tammikuuta. Palkinnon vastaanotti Ylvan vastuullisuuskoordinaattori Petra Lamminaho.

Vastuullisuuspalkinto myönnetään taholle, joka tekee onnistuneesti työtä kestävän kehityksen periaatteiden edistämisessä horeca-alalla, kykenee näkemään oman toimintansa osana suurempaa kokonaisuutta ja tuntee vahvaa halua vaikuttaa valinnoillaan.

UniCafe ylsi vastuullisuussarjan finaaliin nyt toista kertaa.

”Palkinto on tunnustus koko UniCafen ja Ylvan henkilökunnalle ravintoloissa, koekeittiöllä ja toimistolla. Puhe vastuullisuudesta on viime vuosina lisääntynyt, mutta käytännön tekojen määrä ei vielä ole samalla tasolla julistusten kanssa. Onkin hienoa, että konkreettiset tekomme ilmasto- ja luontotavoitteiden, henkilöstön hyvinvoinnin sekä toiminnan läpinäkyvyyden eteen on huomattu. Kiitos kaikille meitä äänestäneille! PRO-gaalan vastuullisuuskategorian tärkeys on vuosi vuodelta kasvanut. Haluamme jatkossakin kirittää teoillamme koko ravintolatoimialaa eteenpäin – lounas kerrallaan”, sanoo Ylvan ravintoloiden liiketoimintajohtaja Anne Immonen.

Ilta toi UniCafelle menestystä myös Ammattikeittiön tuotekehittäjä -sarjassa. Ylvan hankinta- ja tuotekehityspäällikkö Susanne Reiju ylsi kilpailussa finalistikolmikkoon.

PRO-gaalassa oli ehdolla yhteensä 48 finalistia horeca-alan työpaikoista ympäri Suomen. Ehdokkaat asetettiin kansanäänestyksellä, ja lopulliset voittajat valitsi ravintola-ammattilaisista koostuva tuomaristo. PRO-tunnustuspalkinnot jakaa Aromi-lehti.

Artikkelin kuva: Eero Kokko / Avecmedia.fi

Katso kaikki PRO-voittajat

Lisätietoja:

Anne Immonen
Liiketoimintajohtaja, ravintolat
+358 40 512 5008
anne.immonen@ylva.fi