Catering
Ska du ordna karonka, möte, fest eller någon annan tillställning i Helsingfors universitets lokaler? Då kan du beställa mat och dryck på närmaste UniCafe. Tillsammans ser vi till att deltagarna får en smaklig upplevelse! Låt oss ta hand om det praktiska, vi har stor erfarenhet av menyplanering och vi lyssnar förstås till dina önskemål.
Våra produkter har en god smak av inhemska, ekologiska, Rättvisemärkta och etiska råvaror. Säsongsprodukter enligt årstid ger läcker omväxling i menyn.
Kom ihåg att meddela om eventuella matallergier då du gör din beställning.
Gör en beställning
Vänd dig vänligen direkt till restaurangen med dina frågor – våra kontaktuppgifter hittar du här.

Catering
Ordnar du en tillställning i Helsingfors universitets lokaler? Beställ servering av oss!

Seminarier
På möten och seminarier kan vi ordna med läckra och hälsosamma mellanmål som håller deltagarna pigga och alerta.

Fester
Vill du ordna en oförglömlig fest, men vill slippa stressa över maten och serveringen? Låt oss hjälpa dig.
Möten och seminarier
På möten och seminarier behöver deltagarna få något i sig som ger energi och piggar upp – vi kan sköta allt från möten för några personer till tillställningar med flera tusen deltagare. Tillsammans med dig sätter vi ihop ett paket som passar bäst för den typ av evenemang du ordnar.
Ska du ha en tillställning i någon av Helsingfors universitets lokaler? Läs universitetets anvisningar på på sidan Boka lokal och ordna evenemang: Så här ordnar du ett evenemang vid universitetet
Fester
I universitetets enastående lokaler kan ditt evenemang få en verkligt festlig inramning som förhöjer gästernas upplevelse.
Disputationskaffe, middag eller karonka? Vi är gärna med på din stora dag – vi vet hur akademiska tillställningar går till och ser till att serveringen löper smidigt.
Servering
Om tillställningen är så stor, att det som serveras inte kan lämnas på ett bord debiterar vi för personalkostnaderna. Debiteringen görs för den tid som tillställningen pågår. Vi debiterar för hela timmar. Minimidebitering 1 timme.
Debitering för personal vid servering (moms 14 %)
- Serveringsavgift/timme kl. 7–16 (debiteras enligt tidsåtgång) 35,00 €
- Serveringsavgift/timme kl. 16–24 (debiteras enligt tidsåtgång) 40,00 €
- Serveringsavgift/timme kl. 00– samt helgdagar 59,00 €
Debitering för personal (enbart servering eller i samband med glashyra)
- Serveringsavgift (moms 25,5 %) 40,00 €
- Serveringsavgift (moms 25,5 %)/helger och nattetid 70,00 €