Skip to content

20 vuotta Reilua kauppaa UniCafessa

20-vuotias Reilu kauppa torjuu aktiivisesti ihmisoikeusloukkauksia, edistää viljelijöiden hyvinvointia sekä suojelee ilmastoa ja ympäristöä. Helsingin yliopisto on Reilun kaupan korkeakoulu, ja me UniCafessa olemme ylpeitä Reilun kaupan yhteistyökumppaneita vuodesta 1999. Valtakunnallista Reilun kaupan viikkoa vietetään 21.-27.10.

Reilun kaupan viikon tarkoituksena on muistuttaa kaikkia suomalaisia Reilun kaupan olemassaolosta ja siitä, miten kukin meistä voi omilla ostosvalinnoillaan vaikuttaa. UniCafeissa Reilun kaupan tuotteita on tarjottu vuodesta 1999 – meillä reiluja valintoja on helppo tehdä.

Kaikki kahvimme on Löfbergsin Reilun kaupan luomukahvia. Lisäksi meillä on valikoimissamme mm. Reilun kaupan teetä, appelsiinituoremehua, banaaneja, suklaita ja jäätelöä.

Myös kaikki UniCafeiden käyttämä tofu on jo pitkään ollut Reilu kauppa -sertifioitua Jalotofun luomutofua, joten tofuruokien ollessa listalla voit valita Reilun kaupan pääraaka-aineesta valmistetun ruoan myös lounaaksi.

Omassa tuotekehityskeittiössämme on syntynyt lukuisia Reilun kaupan reseptejä, kuten banaani-juustokakku ja banaani-pekaanipähkinä-keikauskakku, vihreä banaanimuffinssi, banaani-smoothie, kookossuklaapallo, erilaisia cookieita ja jälkiruokia. Vuoden 2019 kampanjaviikon oma tuotteemme on Reilun kaupan Rocky road, jossa on huomioitu erityisesti Reilun kaupan viikon tuotekärki kaakao ja #reilustisuklaata.

Tule mukaan tekemään reiluja valintoja!

Reilun kaupan viikko järjestetään vuosittain viikolla 43.

Lue lisää Reilusta kaupasta: reilukauppa.fi