Skip to content

Haemme kokkeja, kylmäköitä ja vuoropäälliköitä

UniCafen tavoitteena on olla vastuullisuuden edelläkävijä kaikessa mitä teemme. Haluamme olla eturintamassa tuomassa uudenlaisia raaka-aineita keittiöihimme, tarjota herkullista ruokaa sekä ylittää asiakkaidemme odotukset päivittäin. Olemme 100 % opiskelijoiden omistama ja toimimme siellä missä hekin: kaikilla Helsingin yliopiston kampuksilla. Palvelemme 14 ravintolassamme päivittäin tuhansia paremman tulevaisuuden eteen työskenteleviä opiskelijoita ja tutkijoita.

Haemme ammattitaitoisia ja aikaansaavia
KOKKEJA JA KYLMÄKÖITÄ

Etsimme kokkeja ja kylmäköitä Helsingissä sijaitseviin opiskelijaravintoloihimme kokoaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin.

Valmistamme maittavaa, ravitsevaa ja vastuullista ruokaa opiskelijoille, mutta työssäsi pääset valmistamaan myös kokous- ja juhlatilaisuuksien tarjoiluja.

Toivomme, että sinulla on jo joitakin vuosia kokemusta kokin tai kylmäkön tehtävistä ravintola-alalta, mutta sitäkin tärkeämpää on se, että haluat oppia uutta. Työskentelet mielelläsi ihmisten parissa, olet yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen.

Haemme rohkeita ja innovatiivisia
VUOROPÄÄLLIKKÖITÄ

Etsimme vuoropäällikköitä Helsingissä sijaitseviin opiskelijaravintoloihimme kokoaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Työssäsi vastaat UniCafen liikeidean ja toimintamallien mukaisesta laadukkaasta operatiivisesta toiminnasta, palvelusta ja töiden organisoinnista.

Toivomme, että sinulla on jo joitakin vuosia esihenkilökokemusta ravintola-alalta. Työskentelet mielelläsi ihmisten parissa, omaat hyvät suullisen viestinnän taidot ja osaat delegoida sekä antaa palautetta. Pidät arjen kiireestä ja yllätyksistä.

Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja suhtaudut kunnianhimoisesti työhösi. Ymmärrät asiakaslähtöisyyden ja joustavuuden merkityksen. Sinulla on luovuutta ja mukautumiskykyä, ja pystyt motivoimaan ja ohjaamaan henkilökuntaasi parhaaseen lopputulokseen.

Miksi meille töihin?

Meille asiakkaiden sekä henkilökunnan viihtyminen on aina tärkeintä, ja siksi henkilökuntamme hyvinvoinnista huolehtiminen on meille ihan ykkösjuttu. Hyvän työilmapiirin vaaliminen sekä toimivasta ja turvallisesta työympäristöstä huolehtiminen ovat meille erityisen tärkeitä.

Meillä työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa ja työt sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin kello 7–16 välille. Uskomme vahvasti moniarvoiseen ja monimuotoiseen työyhteisöön. Meillä tehdään aidosti vastuullista ja merkityksellistä työtä. Hommia teemme tosissamme, mutta emme otsa rypyssä – töissä saa olla myös hauskaa!

Meillä viihdytään, eikä se ole sattumaa, vaan määrätietoisen kehitystyön tulos. Huolehdimme työntekijöistämme niin kattavan työterveyshuollon kuin oman henkilökuntaneuvostomme järjestämien monipuolisten aktiviteettien kautta. Vain parhaan tarjoaminen asiakkaalle edellyttää, että hommia myös tehdään ensiluokkaisen hyvällä fiiliksellä.

Tarjoamme mahdollisuuden vauhdikkaaseen ja juuri sopivan haastavaan työhön vastuullisessa, opiskelijaomisteisessa ravintolayrityksessä. Liity joukkoomme tuottamaan ylivertaisia asiakaskokemuksia dynaamisessa ja innovatiivisessa ympäristössä!

Koko henkilöstömme kuuluu palkitsemisjärjestelmän piiriin.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 5.10.2022 mennessä osoitteeseen rekrytointi@unicafe.fi

Haastattelut aloitamme hakuaikana, ja paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.

Toivomme aloitusta tehtävissä viimeistään lokakuussa 2022.

UniCafe on osa Ylvan liiketoimintaa. Rakennamme kestävää ja kansainvälistä Ylihuomisen Helsinkiä. Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja ravintola-alaan. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys, ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää.