Skip to content

Neljä UniCafeta avoinna koko kesän ajan

Neljä UniCafeta on avoinna koko kesän ajan

UniCafe palvelee kesän aikana kaikilla neljällä kampuksella. Koko kesän ovat avoinna UniCafet Chemicum, Infokeskus, Kaivopiha ja Meilahti.

Tarjolla on lounasta paikan päällä nautittavaksi tai mukaan otettavaksi, ja kahvilatarjonnasta löydät muun muassa pientä välipalaa sekä virkistäviä juomia.

Aamiainen ruohikolla, lounas puistossa

UniCafen valikoimista kokoat helposti ravitsevan aamiaisen. Kaikissa UniCafe-ravintoloissa on tarjolla edullisia kahvilatuotteita, kuten täytettyjä leipiä ja sämpylöitä, jogurtteja, mehuja ja smoothieita, pientä makeaa sekä tietysti kahvia ja teetä.

Piknikevääksi nappaat helposti mukaasi esimerkiksi paninin tai patongin, hedelmän ja kylmän juoman. Kesän ajan juomatarjouksina ovat Harwallin Novelle Mango sekä Jaffa Lemonade.

Päivän lounaan voit kesällä vaihteeksi nauttia take awayna vaikka puistossa. Muistathan, että luontoa säästävä vaihtoehto on ostaa take away -ateria omaan kestorasiaan.

Kaikkien UniCafeiden lounaslistat sekä ajantasaiset aukioloaikatiedot näet mobiilisovelluksesta menu.unicafe.fi sekä verkkosivuilta www.unicafe.fi

Neljä UniCafeta on avoinna koko kesän ajan