Skip to content

Neljä UniCafeta palvelee läpi kesän – Muihin kuin opiskelijalounaan hintoihin korotuksia 23. toukokuuta alkaen

UniCafe palvelee kesän aikana kaikilla neljällä kampuksella. Tarjolla on lounasta paikan päällä nautittavaksi tai mukaan otettavaksi, ja kahvilatarjonnasta löydät muun muassa pientä välipalaa sekä virkistäviä juomia.

Koko kesän ovat avoinna UniCafet Biokeskus, Chemicum, Kaivopiha ja Meilahti. Lisäksi palvelee UniCafe Porthania, joka on avoinna kesäkuukaudet lukuun ottamatta 4.–31.7. välistä aikaa.

Jokaisen ravintolamme ajantasaiset aukioloaikatiedot näet verkkosivuiltamme www.unicafe.fi sekä mobiilisovelluksesta menu.unicafe.fi.

Pandemiatilanteen salliessa lisää ravintoloita tullaan avaamaan portaittain syksyn 2022 aikana. Kerromme aikataulusta tarkemmin UniCafen sivuilla syyslukukauden alussa.

Henkilökuntalounaan, kokoustuotteiden sekä vitriini- ja kahvilatuotteiden hintoihin korotuksia

Ukrainan sota ja inflaatio ovat nostaneet raaka-aineiden hintoja merkittävästi kaikkialla Euroopassa. Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n ja sen jäsenyritysten arvioiden sekä aiemman hintakehityksen perusteella ravintoloiden raaka-ainekustannukset voivat nousta jopa 15–20 prosenttia vuoden 2022 aikana.

Raaka-aineiden hintojen ohella myös henkilöstökulut ovat nousseet, ja kokonaiskustannusten kasvu heikentää entisestään koronapandemian vaikutuksista kärsineiden opiskelijaravintoloiden toimintamahdollisuuksia.

Jotta lounastuotteen korkea laatu, vastuullisuus- ja kotimaisuusaste sekä valikoiman riittävä laajuus olisi mahdollista turvata myös jatkossa, tullaan UniCafen hintoja korottamaan 23. toukokuuta alkaen.

Muutokset koskevat kaikkia muita paitsi ateriatuen piirissä olevan opiskelijalounaan hintoja. Edellisen kerran henkilökuntalounaan hintoja on UniCafessa korotettu tammikuussa 2020.


Henkilökuntalounaan hinnat UniCafessa 23.5. alkaen:

  • vegaanilounas 6,40 €
  • muut lounasvaihtoehdot 6,50 €
  • päivän erikoinen 8,00 €
  • buffetlounas Porthania 7,50 € 

Lisätietoja:

Anne Immonen
Liiketoimintajohtaja, ravintolat
+358 40 512 5008
anne.immonen@ylva.fi