Skip to content

Nopeaa, raikasta ja terveellistä – UniCafen uusi henkilöstölounas haastaa työpäivän ruokailutottumuksesi

Marraskuun alussa avautunut UniCafe Porthanian henkilöstöravintola tarjoilee monipuolista buffet-lounasta. Uudistunut lounas on kehitetty asiakkaidemme toiveiden pohjalta. Ytimessä ovat vastuullisuus, herkulliset ja terveelliset vaihtoehdot, tuoreet raaka-aineet sekä sujuva asiointi.

Mieleisen aterian kokoaminen hyvin suunnitellusta kokonaisuudesta on helppoa. Listalta löytyy viikoittain sesongin kasviksia, kestävästi pyydettyä kalaa, suomalaista lihaa ja kanaa, kotimaisia kasvisinnovaatioita sekä uunituoretta juureen leivottua leipää.  Valikoimaa värittävät teemakeskiviikot, jolloin nautitaan pastaa, texmexiä, street foodia tai pizzaa.

Salaattipöydässä on päivittäin kuusi ruokaisaa ja raikasta vaihtoehtoa, sekä rapeita ja rouskuvia lisukkeita. Annoksen voi täydentää esimerkiksi silmusalaatilla, kimchillä, iduilla ja pähkinöillä sekä muilla huolella valituilla superfood-tuotteilla meiltä ja maailmalta.

Aterian viimeistelee herkullinen jälkiruoka, kahvi tai loppupäiväksi energiaa antava hedelmä.

Keräämme pilotin aikana asiakaspalautetta, ja arvioimme sen pohjalta pilotin laajentamista myös muille kampuksille.

Tervetuloa! Aukioloajat ja viikon ruokalistan löydät UniCafen nettisivuilta tai kätevästi mobiilipalvelustamme menu.unicafe.fi.

PS: Täyden kalenterin ei tarvitse tarkoittaa terveellisestä lounaasta luopumista. Buffetista aterian saa poimittua kätevästi mukaan myös take awayna!