Skip to content

UniCafe finalistina PRO 2022 -kilpailun Vastuullisuus-sarjassa

UniCafe on yksi PRO-tunnustuspalkintojen Vastuullisuus-sarjan kolmesta 26.1. julkistetusta finalistista. Vastuullisuuspalkinto myönnetään taholle, joka tekee erityistä työtä kestävän kehityksen periaatteiden edistämisessä horeca-alalla.

Kommentoi ja kannusta UniCafe voittoon 27.1.-10.2.2022!

Mitä Sinä haluaisit kertoa meistä tuomaristolle?  Kommentit koostetaan tuomareille toimitettavaan tietopakettiin ja ne ovat mukana vaikuttamassa lopputuloksiin.

Kommentoi ja kannusta UniCafeta täällä: propalkinnot.fi/finalistit

Ylvan omistajastrategian mukaan kaiken toiminnan on oltava kestävää ja vastuullista. Yrityksen johtoryhmässä on kestävän kehityksen johtaja. Yhtiöjärjestykseen on kirjattu vaatimus liiketoiminnan sopeuttamisesta Pariisin ilmastotavoitteeseen, ja konkreettiset vastuullisuustavoitteet on kirjattu vastuullisuusstrategiaan. Tärkeimmät tavoitteet ovat kasvisruuan myynnin osuuden nostaminen yli puoleen, hiilineutraalius vuoteen 2025 mennessä ja ruokahävikin vähentäminen Kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksen mukaisesti. Vuonna 2019 UniCafe otti ison askeleen kohti hiilineutraaliutta, kun se luopui naudanlihan käytöstä.

”Finaaliin nouseminen on jo itsessään upea tunnustus Ylvassa ja UniCafessa tehtävälle työlle. Vastuullisuus on kaiken tekemisemme ytimessä, ja siksi finaalipaikka juuri tässä sarjassa tuntuu erityisen hyvältä. Ylihuomisen Helsinkiä rakennetaan meillä pitkäjänteisesti, vastuullisuusteko kerrallaan. On hienoa, että työmme on huomattu”, iloitsee Ylvan ravintoloiden liiketoimintajohtaja Anne Immonen.

PRO on horeca-alan merkittävin tunnustuspalkinto alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa. Vastuullisuuspalkinto myönnetään taholle, joka tekee erityistä työtä kestävän kehityksen periaatteiden edistämisessä horeca-alalla. Kilpailun voittajat julkistetaan PRO-gaalassa 21.4. Gaalan ja tapahtuman järjestää vuosittain Aromi-lehti.

Lisätietoa:

Anne Immonen
Liiketoimintajohtaja, ravintolat
+358 40 512 5008
anne.immonen@ylva.fi