Skip to content

UniCafe Foodvan laajentaa reviiriään – Chemicumiin noutomyyntipiste

Kovan kysynnän vuoksi toinen Foodvan starttaa reiteille keskiviikkona 8.4. Uusia pysäkkejä on tulossa keskiviikosta alkaen mm. Jätkäsaareen, Kallioon, Kivikkoon ja Malminkartanoon.

UniCafe Chemicumiin avataan ravintolan ulko-ovelle ruoan take away -myyntipiste, joka korvaa Kumpulan aiemman Foodvan-pysäkin. Foodvan palvelee edelleen Viikin alueen kolmella pysähdyspaikalla.

Chemicumin take away -piste on avoinna maanantaista perjantaihin klo 11.30-12.00. Sekä Chemicum, Foodvan että aiemmin toimintansa aloittanut Kaivopihan take away -myyntipiste noudattavat samaa ruokalistaa. Katso päivän lounasvaihtoehdot täältä: unicafe.fi/restaurants/kaivopiha

Allergia- ja erityisruokavalioinfot sekä tuoteselosteet löydät tuttuun tapaan netistä päivän ruokalistan yhteydestä. Muutokset mahdollista.

Tsekkaa Foodvanin ajantasainen aikataulu netistä: unicafe.fi/foodvan

Opiskelija-asiakas huom. – muista myös opiskelijakortti!

Näin homma toimii

  • Muista turvavälit lounasjonossa – jätäthän vähintään metrin itsesi ja seuraavan asiakkaan väliin.
  • Otamme vastaan vain korttimaksuja.
  • Näytäthän opiskelijakorttisi saadaksesi opiskelijahintaisen lounaan.
  • Saat maksettuasi mukaan haluamasi aterian. Pyydä tarvittaessa kassi, mutta pakkaathan ostoksesi itse – näin mahdollistat ripeän asioinnin myös muille.

Ruoka myydään valmiiksi pakattuina kylminä annoksina, joihin sisältyy hedelmä. Päivittäin on tarjolla kaksi vaihtoehtoa, joista toinen on vegaaninen. Henkilökunta ojentaa valitun annoksen ja maksu suoritetaan kortilla. Huomioithan, että take away –myyntipiste saatetaan sulkea ilmoitettua aikaisemmin, mikäli päivän myyntiin varatut lounaat ehtivät loppua.

Vaikka halu saada opiskelijahintaista lounasta voi olla kova, älä tule jonottamaan sitä jos olet sairas tai sinulla on flunssan oireita.


Hinnasto

Normaalihinta 6,80€ (+0,90 € kuljetusmaksu*)

Opiskelijat 2,60€ (+0,90 € kuljetusmaksu*)

Jatko-opiskelijat 4,70€ (+0,90 € kuljetusmaksu*)

*Ainoastaan Foodvanissa.


Lisätietoja:

unicafe.fi

Sähköposti: feedback@unicafe.fi

Facebook: www.facebook.com/unicafefi