Skip to content

UniCafe Foodvan – Stadin paras opiskelijasafka menee nyt opiskelijan luokse!

Torstaista 2.4. alkaen UniCafe käynnistää opiskelijahintaisten lounaiden myynnin ruokapakusta siellä, missä opiskelijat asuvat. Ensimmäisinä kokeiluun tulevat Viikin ja Kumpulan kampukset.

Poikkeustilanne vaatii poikkeuksellisia ratkaisuja, mikäli opiskelijahintaista lounasta halutaan jatkossakin tarjota. Tämän vuoksi UniCafe perustaa oman opiskelija-aterioita myyvän ruokapakun. Lisäksi UniCafe on muuttanut Kaivopihan ravintolansa toimintatapoja. Maanantaista 30.3. alkaen Kaivopihan UniCafe myy pelkästään valmiiksi pakattuja take away -annoksia.

”Olemme päättäneet tehdä kaikkemme, jotta opiskelijahintaista lounasta olisi mahdollista ostaa myös poikkeustilanteessa. Opiskelijoilla pitää olla mahdollisuus syödä edullisesti ja hyvin myös kriisin aikana. Tästä syystä myymme edelleen take away -lounaita mukaan ja UniCafen ruokapaku aloittaa toimintansa torstaina”, kommentoi liiketoimintajohtaja Leena Pihlajamäki.

UniCafe Foodvan toimii kuten jäätelöauto. Paku pysähtyy ennalta kerrottuna kellonaikana tietyissä pisteissä etukäteen suunnitellulla reitillä. Asiakas voi valita kahden lounasvaihtoehdon väliltä, joista toinen on aina vegaaninen. Ateria myydään kylmänä, jolloin sen voi laittaa turvallisesti jääkaappiin odottamaan ruokailua, ellei sitä halua nauttia heti. Maksu suoritetaan kortilla. Päivän lounaslistan ja reittiaikataulun voi tarkistaa UniCafen verkkosivuilta.

Kaivopiha siirtyi valmiiksi pakattuihin lounaisiin

UniCafe Kaivopihaan on avattu noutopiste, josta asiakkaat saavat haettua annoksensa vaivattomasti ja turvallisesti, ilman lähikontaktia henkilökuntaan sekä minimoiden kontakti ravintolan pintoihin.

Ruoka myydään valmiiksi pakattuina kylminä annoksina, joihin sisältyy hedelmä. Päivittäin on tarjolla kaksi vaihtoehtoa, joista toinen on vegaaninen. Henkilökunta ojentaa valitun annoksen asiakkaalle ja maksu suoritetaan kortilla kassalle. Hygieniasyistä käteistä rahaa ei käsitellä.

Näin UniCafe Kaivopihan take away toimii:

  1. tarkista lounasvaihtoehdot sivuiltamme: unicafe.fi/restaurants/kaivopiha
  2. kun saavut ravintolaan, valitse valmiiksi pakattu lounas kahdesta vaihtoehdosta
  3. saatuasi annoksesi siirry kassalle ja maksa kortilla
  4. lämmitä ja nauti!

UniCafe Kaivopiha, Mannerheimintie 3. Lounasmyynti avoinna ma-pe klo 11.30 – 15.00.

Lisätiedot:

Leena Pihlajamäki, liiketoimintajohtaja, majoitus ja ravintolat, +358 40 725 2887

Jannica Aalto, viestintä- ja markkinointijohtaja, +358 45 134 7636