Skip to content

UniCafe palvelee kesällä – Foodvan tuo päivän parhaan hetken lähellesi

UniCafe palvelee myös kesällä tarjoten asiakkailleen hyvää, ravitsevaa ja vastuullista lounasta sekä Kaivopihan ja Chemicumin ravintoloistamme että kaikilla kampuksilla kiertävästä UniCafe Foodvanista käsin.

UniCafe Kaivopiha tarjoaa sekä mukaan myytäviä jäähdytettyjä take away -annoksia että 1. kesäkuuta alkaen myös paikan päällä nautittavaa lämmintä lounasta. Huhtikuun alussa käynnistynyt Foodvan jatkaa kesän ajan tiivistetyllä kiertueaikataululla keskittyen pysäkkeihin, joilla on tavoitettu suurimmat asiakasmäärät.

UniCafe Chemicumin take away -piste siirtyy kesäkuun alussa ulko-ovelta ravintolaan sisälle ja ravintola palvelee 1.-12.6. klo 11-13. Tarjolla on sekä paikan päällä valmistettuja lounassalaatteja että jäähdytettyjä take away -annoksia. Asiakkailla on myös mahdollisuus lämmittää ja nauttia ateria ravintolassa.

Nauti lounaasi huoletta

Sekä ravintoloissa että Foodvanissa lounasta on tarjolla maanantaista perjantaihin. Molemmissa konsepteissa hygieniaan ja turvalliseen asiointiin on kiinnitetty erityistä huomiota etäisyyksistä, turhien kontaktien välttämisestä, etämaksamisesta ja pintojen tehostetusta puhdistamisesta huolehtimalla sekä tarjoamalla Foodvanissa valmiiksi koostettuja ja pakattuja take away -annoksia ja Kaivopihan ravintolassa valmiiksi annosteltuja lounaita.

UniCafe seuraa viranomaisten ohjeistuksia ravintola-alan toimijoille sekä toimii yhteystyössä Helsingin yliopiston johdon kanssa.


Lounasta henkilökuntahintaan

Helsingin yliopiston henkilökuntahinta on voimassa myös poikkeusaikana. Kun asioit Kaivopihalla, Chemicumissa tai Foodvanissa, maksat lounaasta tutun henkilökuntahinnan 5,90 € (Foodvanissa perimme lisäksi 0,90 €:n kuljetusmaksun). Muistathan esittää henkilökuntakorttisi.

Tilaustarjoilut kesällä

UniCafe Kaivopiha palvelee keskustan tilaustarjoiluissa ja UniCafe Chemicum Kumpula/Viikki –alueella. Poikkeusaikana minimitilaus on 150 € ja hintoihin lisätään kuljetusmaksu 50 €, tarjoilut voi myös halutessaan noutaa paikan päältä.

Pyydämme tekemään tilaukset viimeistään 7 päivää ennen tilaisuutta, jotta voimme taata tarjoilujen toteutumisen. Tilaukset maksetaan laskulla, tai ravintolasta noudettaessa vaihtoehtoisesti myös kortilla.

Aurinkoisesti tervetuloa!

Päivän lounas ja ravintoloiden yhteystiedot:
unicafe.fi/restaurants/kaivopiha
unicafe.fi/restaurants/chemicum

Lue lisää UniCafe Foodvanista ja tarkista pysäkit ja aikataulu: unicafe.fi/foodvan