Skip to content

FAQ

Jäikö jokin askarruttamaan? Kaipaatko lisätietoa jostakin UniCafen toimintaa koskevasta asiasta? Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Kuka voi syödä UniCafessa?

UniCafen ovet ovat auki kaikille – toivotamme tervetulleeksi jokaisen, jolle maistuu hyvä ruoka!

Mitä lounas maksaa?

Normaalihintainen lounas maksaa 8,00€ (Kaivopihan ravintolassa 6,80€). Ateriatukeen oikeuttavan opiskelijakortin omaavat opiskelijat aterioivat hintaan 2,60€, jatko-opiskelijat hintaan 4,70€, ja henkilökunnan lounas puolestaan maksaa 5,90€.

Mitä lounaaseen sisältyy?

Lounas koostuu lämpimästä pääruoasta ja lisukkeesta (esimerkiksi perunat tai riisi) tai salaattiannoksesta. Lisäksi lounaaseen kuuluu leipä ja levite sekä juoma. Lisämaksusta voit nauttia myös jälkiruoasta tai lisätä ateriaan lounaskahvin.

Miten saan opiskelija-alennuksen?

Opiskelija-alennuksen saat esittämällä kassalla henkilökunnalle ateriatukeen oikeuttavan opiskelijakortin. Lista korteista löytyy Kelan sivuilta. Jos olet juuri aloittanut opinnot eikä sinulla ei vielä ole opiskelijakorttia, voit väliaikaisesti saada alennuksen esittämällä läsnäolotodistuksen ja henkilötodistuksen.

Saako henkilökunta alennuksia?

Henkilökunta on oikeutettu alennukseen. Alennuksen saat esittämällä kassalla henkilökunta-alennukseen oikeuttavan kortin.

Haluan tuoda ryhmän koululaisia ruokailemaan UniCafeseen. Miten toimin? Ovatko koululaiset oikeutettuja alennuksiin?

Koululaiset (esim. lukiolaiset) eivät valitettavasti ole oikeutettuja ateriatukeen. Ryhmät ovat kuitenkin meille tervetulleita. Suosittelemme olemaan yhteydessä suoraan ravintolaan, jossa toivot ryhmäsi aterioivan, ja sopimaan järjestelyistä henkilökunnan kanssa.

Onko teillä ryhmäalennuksia?

Järjestämme mahdollisuuksien mukaan ryhmille ateriointimahdollisuuksia esimerkiksi koulutuksien tai harjoitteluiden sekä muiden tilaisuuksien yhteydessä. Suosittelemme olemaan yhteydessä suoraan ravintolaan, jossa toivot ryhmäsi aterioivan, ja sopimaan järjestelyistä henkilökunnan kanssa.

Voivatko opiskelijat syödä opettajien ruokalassa?

Pääsääntöisesti opettajien ravintola on henkilökunnan käyttöön suunnattu tila.

Miksi teillä ei ole tarjolla jotakin tiettyä, suosittua ruokaa joka päivä?

Vaihtelu virkistää! Tiedämme, että osa lounasvaihtoehdoistamme on rakastettuja klassikoita – hyvää kannattaa odottaa.

Kenelle voin lähettää palautetta?

Voit lähettää palautetta suoraan ravintolalle sähköpostilla tai palautejärjestelmämme kautta. Yhteystiedot löydät täältä.

Miksi ruoat joskus loppuvat kesken?

Valmistamme ruokaa vain niin paljon, kuin arvioimme sitä tarvittavan, jottei ruokahävikkiä syntyisi ihan mielettömän paljon. Siksi jokin suosittu ruoka voi joskus loppua kesken päivän aikana.

Miten Compensate toimii?

Kompensoidaksesi ateriasi hiilipäästöt ilmoita vain kassalla maksun yhteydessä haluavasi tehdä näin. Siirrämme maksun lyhentämättömänä Compensatelle, joka puolestaan ohjaa maksun edelleen lyhentämättömänä metsityshankkeisiin.

 

Lisätietoja Compensaten kotisivuilta.

Mikä on Leftover-lounas?

Leftover-lounaat ovat päivän ylijääneistä aterioista koostettuja, alennettuun hintaan myytäviä lounaita. Voit ostaa Leftover-lounaan ravintolan lounasmyynnin päätyttyä joko UniCafen laatikossa tai omassa eväslaatikossasi.

Voinko maksaa kahvilatuotteita lounaskassalla?

Kyllä voit – paitsi niissä tiloissa, missä kahvila ja lounasravintola sijaitsevat eri tiloissa.

Mikä on UniCafe-sovellus?

UniCafen ilmaisella mobiilisovelluksella tarkastat helposti lounaslistat ja voit myös ostaa lounaan etukäteen. Näin nopeutat kassalla asiointiasi!

Ovatko UniCafen pakkausmateriaalit, kuten take away -kupit, biohajoavia?

Tällä hetkellä take away -tuotteiden pakkausmateriaaleista vain osa on biohajoavia. Tavoitteemme on, että 2020 aikana kaikki UniCafen take away -tuotteiden pakkausmateriaalit tulevat olemaan biohajoavia.