Skip to content

UniCafe avaa kaksi uutta ravintolaa Viikin kampukselle

Pop-up-ravintola UniCafe Biokeskus 3 palvelee asiakkaita Biokeskuksen remontin ajan osoitteessa Viikinkaari 1. Toinen uusi tulokas UniCafe Tähkä avautuu entisen ravintola Food & Co Tähkän tiloihin osoitteeseen Koetilantie 7. Molemmat uudet ravintolat aukeavat 28.8.2023

UniCafe Biokeskus 3 on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8–15 ja toimii uudenlaisella pop-up-konseptilla. Ravintolassa on tarjolla päivittäin kaksi lounasvaihtoehtoa, jotka asiakkaat voivat itse lämmittää. Lisäksi tarjolla on itse pariloitavia panineja ja patonkeja sekä salaattibowleja.

”Uusi pop-up-konsepti syntyi, kun mietimme yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa, miten voisimme varmistaa, että lounaspaikkoja riittää kampuksella myös Biokeskuksen remontin aikana. Lämmitettävä ruoka ei vaadi erillistä keittiötä, minkä ansiosta ravintola oli mahdollista sijoittaa asiakkaiden näkökulmasta parhaaseen mahdolliseen paikkaan”, kertoo Ylvan ravintoloiden liiketoimintajohtaja Anne Immonen.

UniCafe Tähkä avautuu Viikin tutkimustilan ja eläinlääketieteellisen kampuksen läheisyyteen osoitteeseen Koetilantie 7. Tähkä palvelee asiakkaita maanantaista perjantaihin klo 8–14, ja lounasta on tarjolla klo 10.30–13.30.

”Uusien avausten myötä olemme entistä paremmin asiakkaidemme tavoitettavissa. Paitsi lisää asiakaspaikkoja uskon tuoreiden ravintolakonseptien tuovan myös vaihtelua kampuksen tarjontaan. Odotamme jo innolla uuden lukukauden alkua ja asiakkaidemme kohtaamista kesän jälkeen”, sanoo Immonen.

Molempien uusien ravintoloiden kaikki lounaat ovat opiskelijahintaisia ja saatavilla myös henkilökuntahintaan. Tarjolla on lisäksi muun muassa kahvia, teetä, virvoitusjuomia sekä suolaisia ja makeita välipaloja ja kahvilaherkkuja.

Lisätietoja:

Anne Immonen
Liiketoimintajohtaja, ravintolat
+358 40 512 5008
anne.immonen@ylva.fi