Skip to content

UniCafe esittelee 70-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi huippukokin suunnitteleman tilausmenun

UniCafe tuo 70-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi tarjolle täysin vegaanisen ja runsaasti luomutuotteita sisältävän tilausmenun. Menun on suunnitellut huippukokki Roni Kerttula yhteistyössä ravintoloiden kanssa. Menu on tilattavissa elokuusta lähtien kaikista UniCafe-ravintoloista.

Makumaailmaltaan runsaan täyteläisessä menussa tuoreiden kasvisten ja vegaanisten raaka-aineiden aromit yhdistyvät lämpimän mausteisiin pohjoisafrikkalaisiin sekä mannereurooppalaisiin makuihin.

Alkusalaatin, pääruoan ja jälkiruoan käsittävä menu sisältää kustakin ruoasta kolme erilaista vaihtoehtoa, joista asiakas voi koostaa mieleisensä kolmen ruokalajin kokonaisuuden.

Menu on tilattavissa Helsingin yliopiston tiloissa järjestettäviin tilaisuuksiin kaikista kampusten UniCafe-ravintoloista.

”Menusta haluttiin monipuolinen ja mahdollisimman houkutteleva: lopputuloksessa Pohjois-Afrikan lämpimän mausteiset maut kohtaavat mannereurooppalaisen ruokakulttuurin. Pääosassa ovat laadukkaat kasvipohjaiset raaka-aineet”, kertoo Roni Kerttula.

Vegaaninen menu vastaa nykyasiakkaiden toiveisiin

UniCafe tunnetaan kestävän ruokailun edelläkävijänä ja opiskelijaruokailun uudistajana. UniCafe-ravintoloissa on jo pitkään tuotu kasviperäisiä ja luomuraaka-aineita osaksi lounastarjontaa. Samaa määrätietoista kehitystyötä on tehty myös tilauspalvelupuolella.

”Catering-asiakkaamme ovat toivoneet meiltä modernin trendikkäitä ja laajalle asiakaskunnalle sopivia vegaaniruokia. Juhlavuoden kunniaksi päätimme julkaista kokonaan vegaanisen tilausmenun. Uskomme, että kestäviä ja puhtaita raaka-aineita sisältävä kokonaisuus puhuttelee filosofiallaan tiedostavia asiakkaitamme”, sanoo hankinta- ja tuotekehityspäällikkö Susanne Reiju.

Juhlaleivos kruunaa kokous- ja kahvitustarjoilut

Juhlavuoden makea herkku on UniCafen oman keittiön suunnittelema vegaaninen ja gluteeniton juhlaleivos. Leivoksessa on tummalla suklaapohjalla raikasta mustaherukkamoussea sekä täyteläistä suklaamoussea. Näyttävä ja herkullinen leivos on viimeistelty kuivatulla mustaherukalla.

Juhlaleivos soveltuu keveytensä vuoksi erinomaisesti myös kokoustarjoiluiden makeaksi suupalaksi.

Tutustu UniCafen juhlavuoden vegaaniseen tilausmenuun tästä:  2023_juhlamenu_fi.pdf

Menu on tilattavissa sekä noutopöytänä että pöytiin tarjoiltuna. Pyydä tarjous lähimmästä UniCafe-ravintolastasi: unicafe.fi/yhteystiedot

Lisätietoja:

Susanne Reiju
Hankinta- ja tuotekehityspäällikkö
p. +358 400 576 283
susanne.reiju@unicafe.fi